Modena X Weekend – Mis on “Kliki & proovi” teenus?

E-kaubandusest on saanud tänaseks lihtsalt kaubandus. Füüsiliste poodide üks peamisi säilinud eeliseid on võimalus tooteid kaupluses kohapeal oma silmaga vaadata ja oma käega katsuda. See on eriti oluline näiteks riiete ja jalanõude osas, kus isegi vajalike suuruseid ja mõõte teades, on kindlam neid enne ostu proovida. Weekend haldab tänaseks küll Eestis viiteteist füüsilist esindust, kui e-poe klientide jaoks toodete proovimisega seotud problemaatika lahendamine on neile väga oluline. Modenas on meie eesmärk kaupmehi e-kaubanduse ja makseviisidega seotud väljakutsetes aidata. Panime pead kokku ning nii sündis Weekendi mugavusteenus “Kliki & Proovi.

Proovi tooteid ilma midagi maksmata!

Kliendile tähendab kirjeldatud mugavusteenus seda, et Weekendi e-poes ostes on võimalik kuni 5 toodet endale nende eest tasumata koju või meelepärasesse Weekendi kauplusesse tellida. Tooteid mis sobisid saad kasutama hakata, need mis ei sobinud, Weekendile tagasi saata. Sobinud toodete eest saad arve e-mailile.

Sarnaselt on võimalik toimida ka toote vahetamiseks. Klient saab tellida uue asendustoote jube enne kui vana Weekendile tagasi jõuab.

kliki & proovi

 

Kliki & proovi muudab ostmise ja proovimise mugavaks!


Kliki & proovi teenus parandab ostukogemust nii e-poes kui ka füüsilises kaupluses:

  • E-poest ostes on võimalik tooteid koju tellida, proovida ja tasuda vaid nende eest mis päriselt sobivad;
  • Eriti talvisel perioodil on riiete ja jalanõude proovimine kodustes tingimustes stressivabam ja mugavam;
  • Võimalus tellida koju kuni 5 eset, võimaldab neid omas tempos proovida, näiteks koos teiste riiete või esemetega, mida ei ole mõistlik ekstra poodi kaasa võtta.

Modena finantseerib ja automatiseerib Weekendi kliki & proovi teenust


Kirjeldatud mugavusteenus kõlab ideeliselt lihtsalt, aga tuhandete ostudega seotud andmete ja maksete vahendamine ning igapäevase töökindluse tagamine on olnud meie meeskonnale huvitav väljakutse. Kuna Modena missioon on aidata veebi- ja tavapoodidel pakkuda klientidele mugavamaid, kaasaegsemaid ja paindlike makselahendusi. Koostöös Weekendiga loodud kliki & proovi teenus pani meie missiooni proovile ja meil on väga hea meel, et sellest on kujunenud mõlemale osapoolele tõeline edulugu.

Jaga postitust