MODENA: mis on populaarseks saanud "pay-later" makselahendus ning miks sa peaksid seda kasutama?

Richard Reim

Richard Reim

Modena kaasasutaja

Miks sa peaksid kasutama populaarset "pay-later" makselahendust?

 

Kui shoppad, siis shoppa koos Modenaga


E-poed ning jaemüüjad muudavad ostude tegemise klientidele lihtsamaks kui kunagi varem kasutades “osta kohe, maksa hiljem” makselahendusi. Ainuüksi Ameerikas kasvas Adobe’i analüüsi kohaselt “osta kohe, maksa hiljem” lahendus 2021. aasta kahe esimese kuuga 215% võrreldes eelmise aastaga. Ka moodsa ning kodumaise makselahenduse Modenaga liitus vähem kui aastaga üle 150+ Eesti ettevõtte. Kiire ja kasvav tõus näitab nii mõndagi!

Kuigi üritame kõik tarbida vähem ja planeedi-sõbralikumalt, siis vajadused ja ootamatud väljaminekud eksisteerivad meie elus kõigil. Raha-tark mõtlemine tuleb kasuks. Mõistlik on hajutada oma ostusumma pikema aja peale ja seda kõike lisatasu vabalt. Tooted ja teenused saad muidugi kohe kätte, kuid tasud nende eest lihtsalt hiljem.

 

Uus trend lööb laineid Eestis


Näiteks GarminEesti e-poest saad omale soetada moodsa spordikella Garmin Fenix 6X, mille hind on 699.90€. Kvaliteetse toote eest loomulikult õiglane hind, kuid esialgu võib tunduda see siiski suure väljaminekuna. Sa ei pea loobuma või edasi lükkama ostu, millest unistad – siin tulebki kasuks mugav alternatiiv Modena näol, millega sa ei pea koheselt kogu summat välja käima.

Praeguse 699.90€ saad tasuda kolme võrdse osana, kõigest 233.30€ kuus. Ja seda sissemakset kui ka lisatasusid tegemata. Esimene makse toimub alles kuu aja pärast!

Läbi modena on sooritanud ostu juba üle 6000 kliendi ning meiega on liitunud rohkem kui 150+ rahulolevat kaupmeest. Tõusev trend ei näita veel kaugeltki märke raugemisest – see on alles algus!

 

Millal kasutada Modenat?


Näiteks ootamatu ja kulukas autoremont? Äkitselt tekkiv hambavalu? Igapäevased ostud ja soov oma rahaasju paindlikumalt planeerida? Või lihtsalt mõni kulutus mida sooviksid teha, aga esimese hooga raha kohe välja käia ei raatsi? Need on vaid mõned lihtsad näited Modena kasutuskogemustest. Ära saa aga valesti aru, Modena ei ole nagu mõni pikk, kallis ja tüütu järelmaks. Modena toimib nagu pangamakse, lihtsalt teed seda hiljem ning lisatasu vabalt.

Modena tiim

 

Miks on modena hea valik?


Modena on kodumaine, turvaline ja riskivaba. Kogu protsess on kliendile ääretult lihtne ja kiire: Vali osamaksete arv, Tuvasta ennast läbi Mobiil-ID või Smart-ID PIN1 ning lõpetuseks kinnita ost sisestades PIN2, ongi kõik.

Ostu sooritamine võtab aega kõigest 40 sekundit.

E-mailile saadame sulle ostu kokkuvõtte ning ole mureta – me teavitame sind varakult sõnumiga maksetähtaja saabumisest. Mugavus loeb! Inimesed on meid kiirelt omaks võtnud ning püsikasutajaid lisandub juurde igapäevaselt – mõni näiteks teeb ülepäeviti oma ostud koos Modenaga. Meie meeskond on oma klientidele alati toeks ning oleme veendunud, et personaalne side ning sõbralik energia, on kvaliteetsete ja pikaaegsete suhete vundament.

 

Millistes poodides saab Modena makselahendust kasutada?


Üle 150+ Eesti ettevõtte kasutab Modena makselahendust. Valdkondi on erinevaid – alustades iluteenustest ning lõpetades lasteriiete ja rehvivahetusega. Parima ülevaate saab meie kodulehelt või siis leia meid meie koostööpartnerite kassadest.

Jaga postitust