Naistepäeva parimad kingiideed: kuidas panna iga naine end eriliselt tundma?

naistepäev

Naistepäeva on tähistatud rohkem kui 100 aastat! Esimesed pidustused, mis olid naistele pühendatud, toimusid Ameerika Ühendriikides aastal 1908, kuid need polnud veel rahvusvahelised. Esmakordselt peeti rahvusvahelist naistepäeva vaid 2 aastat hiljem, aastal 1911 ning tähtsat päeva tähistati paljudes eri linnades üle toonase Austria-Ungari. Ka sel aastal ei ole lood teisiti ning naistepäeva tähistatakse ikka lillede, kommide ja üllatustega 8.märtsil. Rahvusvaheline naistepäev tähistab nii naiste ilu, intellekti, raske töö ja nende ajaloolist võrdõiguslikkuse eest võitlemist.

Naisi on maailmas vähem kui mehi. Vahe pole kuigi suur – iga 100 naise kohta on maailmas 101 meest. See ligikaudne suhe käib enamiku maailma riikide kohta. Erandiks on vaid Araabia Ühendemiraadid ja Katar, kus mehi on palju rohkem kui naisi. Samas mõnes Euroopa riigis, nagu Eestis, Lätis, Leedus ja Ukrainas, on naisi tunduvalt rohkem.

Üks on aga kindel mis kindel – see on see üks päev, kus ei tohi unustada oma elus kõige tähtsamat rolli mängivaid daame. Võib öelda, et on lausa kohustuslik neid üllatada ning meeles pidada mis iganes viisil! Kingitused naistepäevaks võivad olla väga erinevad ning selleks, et kergendada sinu elu uurisime välja kõige populaarsemad ideed, mis ei jäta külmaks sellel päeval mitte üht naishinge!

Ehted on alati kindla peale minek!

Naiste ehteid valides pea silmas, et hea valik on midagi elegantset, mida saab kanda igapäevaselt, aga mis on samas ka piisavalt luksuslikud. Eriti täna, mil maailm muutub meie ümber iga päev väga kiirelt ja ettearvamatult, siis pooldame ka ise kingitusi, mis ei jää lihtsalt “sahtlisse seisma”, erilisi üritusi ootama vaid on kantavad iga päev – igal pool.

Ja on ju tõsiasi, et naistele meeldib end ikka ehtida ja üles lüüa, et särada. Käevõrud, sõrmused, kaelakeed, kõrvarõngad – detailid, mis võimaldavad naisel oma välimust rõhutada, seetõttu ei väsi naised ehetest iialgi. Ainsaks ülesandeks on vaid välja uurida, millises stiilis ehteid naine armastab ning langetada sellest lähtuvalt ka oma valik.

Eesti Juveel eristub teistest pakkujatest oma suurima ning esinduslikuma valikuga Eestis toodetud kuld- ja hõbeehetest. Nende kauplustest võid leida Eestis tuntud brände nagu nt Lummus, New Vintage by Kriss aga ka välismaiseid kaubamärke nagu Sueno, Ecos Jewel, Kohinoor, Sokolov jpt. Valikus on käekellad brändidelt Tommy Hilfiger, Candino, Festina ning Paul Hewitt. Saad soetada oma daamile ükskõik mida tema hing vaid ihaldab ja tasuda ka hiljem kolmes osas koos Modenaga!

Lilled: ajatu klassika ilma milleta ei saa

Muidugi ei saa naistepäeval ilma lilledeta – lisaks sellele, et lillede kinkimine rõõmustab naist, toovad need ka kevade tuppa. Peale mitut kuud külma talve igatseb seda iga inim hing. Lilled toovad nii värvis kui lõhnas päikese õuest tuppa ja seovad pidulaua ühtseks tervikuks.

Lilled on kõige lihtsam ja armsam kingitus naistele, mida sel tähtsal päeval teha. Selle kohta võib isegi öelda, et tegu on traditsioonilise kingiga, millega ei saa mitte kuidagi midagi valesti minna. Siinkohal ei ole vahet, millised lilled kingid – iga õis toob rõõmu!

Alati on võimalus lisada veidi isikupära ja põnevust ning teha erinevate lillede kombinatsiooni. Ka värvidega saab palju mängida. Usu meid, naine märkab, kui sa oled vaeva näinud!

​​iFlower lillepoest leiad valikut igale maitsele ja saad vajadusel isegi kulleriga otse oma südamedaamile kätte saata, näiteks töö juurde – paindliku tasumise tagab ikka Modena!

Ilutooteid ei ole kunagi liiga palju

Meigitooteid ei ole naistel kunagi liiga palju ja see on fakt. Just seetõttu võid julgelt valida huulepulga, ripsmetuši, meigialuskreemi või otsida mõne kvaliteetse komplekti. See on praktiline kingitus, mis rõõmustab igat naist ja leian kindlasti kasutust.

Laitmatu välimusega näonahk on iga daami unistus ning teadagi pole hooldustooted väga odavad, et nendega priisata. Aita nahahooldus kvaliteetsete näo kreemide, seerumite, õli või maskidega nauditavamaks muuta. Iga naine tunneb head meelt!

Macta Beauty tootevalikus on üle 350 + ilu- ja tervisetoodete brändi, mis teeb neist ühe suurima ilutoodete, toidulisandite ja nutrikosmeetika pakkuja. Kui sa ei tea otsustada, siis lase end aidata asjatundlikel teenindajatel, kes leiavad just parima tootelahenduse. Tasuda oma ostude eest saad ka Modenaga!


Kvaliteetne pesu toetab naiselikkust ja muudab iga päeva eriliseks

Iga naine unistab oma garderoobi värskendamisest ning naistepäev on suurepärane võimalus tema soov reaalsuseks muuta. Kleit või hoopis mõni köitev pesu? Otsuse langetamine jäägu sulle.

Pesupood.eu tootevalikust leiab igaüks endale sobivas suuruses, parima lõikega ja meelepärases värvitoonis pesu, mis sobib nii igapäevaseks kandmiseks kui ka erilisteks sündmusteks. Klientide nõustamise tulemusena leiavad nad igale oma kliendile alati sobiliku pesu – ilma, et peaksid kodust lahkuma! Kaunist pesu oma kaasale saad soetada kohe ja tasuda hiljem, alles siis kui sulle sobib.


Iluprotseduurid tõstavad heaolu ja elukvaliteeti

Mis naistele meeldib? Ikka enese eest hoolitsemine, see on kindel. Pole naist, kes ei armastaks teha iluprotseduure ning teadagi pole see odav lõbu, mida igapäevaselt teha – just seetõttu rõõmustab ka ilu kinkimine igat naisterahvast! Selle kingiga ei ole vaja pikalt mõelda, sest sind sinna kaasa ei ole vaja. Kui tahad naistepäeval rohkem kulutada, siis võid seda võimalust kinkida ka pere kõikidele naistele. Rõõm ja rahulolu, mis sealt tagasi kajastub on kosmiline!

Medemis Clinic pakub ilu- ja naharavi protseduure erinevatele probleemidele – IPL ja laserravi protseduurid, keemiline koorimine, ilusüstid (sh täitesüstid, botuliinisüstid jt nahka niisutavad ja noorendavad süste protseduurid), fotoepilatsioon, plastikakirurgia ja palju muud. Nende töö tulemusena tunneb klient end tervema, enesekindlama ja õnnelikumana. Kingi seda tunnet oma kõige armsamale ning tasu hiljem koos Modenaga!

Puhkusereis, mis jääb meelde aastateks!

Ütlemata ilus ja meeldejääv naistepäeva kingitus on ka väikene puhkusereis. Ja alati ei pea minema kuskile päikese alla peesitama nädalateks, vahest mõni pikem nädalavahetus Rooma või Pariisi paneb su südamedaamil isegi tugevamini südame tuksuma.

Üleüldse, et naistepäeva kingitus eriliseks muuta, tuleb asju teha südamest! Mõtle sellele, et mis elamust tal kõige rohkem vaja oleks ning vastavalt sellele tee ka kingitus. Ja alati ei pea suuri kulutusi ühe korraga tegema, lihtsam on hajutada pikema aja peale. Selleks lõimegi Modena FLEX ostukrediidi, mõeldud igapäevasteks kulutusteks, lõbutsemiseks, nautimiseks. Raha on alati ühe kliki kaugusel ning väljamaksed toimuvad sinu kontole hetkega.

Tegelikkuses on kingi võimalusi tuhandeid, kuid oluline on olla loov ja teha kingitus, millel on ka sügavam tähendus. Kokkuvõtteks, ka soe pilk, kallistus ja südamest tulevad sõnad võib olla maailma parim asi sinu naisele!

 

Modena Flexi täpsed kasutustingimused kuvatakse krediidiliini vormistamise käigus. Küsimuste korral kirjuta info@modena.ee või helista +372 660 4144.

Jaga postitust