TOP 7

TOP 7: taskukohased jõulukingitused, mis panevad igaühel silma särama!

Jõulukingitused on omaette elamuseks meile kõigile! Kingitus, mis on tulnud otse südamest teeb meele rõõmsaks ka kõige pimedamal ajal ning pakub naudingut nii kingi tegijale kui ka kingi saajale. Kõik on võitjad!

Poodides ja internetis on aga tohutult palju valikuid, mida kinkida. Uus telefon, muusikasüsteem, lõhnaõli, massaž, auto? Ja kust siis selle kõige parema pakkumise veel saaks? Segadus on kerge tulema ning sellega ühes tekivad ka stress ning üleliigsed kulutused, mis lõppkokkuvõttes pärsivad jõulurõõmu. Parima jõulukingi tegemine on muutunud nii mõnelegi meist pea võimatuks missiooniks. 

Mida kinkida, et nii kingituse tegija kui ka kingisaaja tunneksid selle üle heameelt? Kuidas vältida üleliigseid kulutusi ja teha kingitusi, mis on ka taskukohased? Modena tõi välja top 7 kindla peale kingiideed ja poodi, mille valikust leiab midagi igale maitsele!

 

Parim kink naisele: ilutooted on alati kindla peale minek!

 

Happy wife=happy life, kas pole nii? Mida küll kinkida naisele, et ta oleks tõeliselt õnnelik ja rahulolev? Esmapilgul võib see tunduda väga raske, kuid tegelikult on lahendus lihtsamast lihtsam. 

Pole olemas naist, keda ei huvitaks ilutooted või midagi, millega enda igapäevast heaolu turgutada. Kui naine saab hoolitseda ja armastada iseennast, kiirgab see juba kaugele välja ja kandub edasi ka teistele!

Macta Beauty Ilukaubamajast leiad kõik vajaliku ilu- ja heaolu eest hoolitsemiseks. Kindla peale minek ja klassikaline valik on kvaliteetne parfüüm, meigitooted, looduslikud kehahooldustooted või tõhusad toidulisandid, mis turgutavad ka tervist. Kui sa ei tea mida täpselt valida, siis Macta Beauty ilukonsultandid aitavad sul leida “selle õige”!

Väldi üleliigseid kulutusi Modenaga! Macta Beauty Ilukaubamajas saad maksta ostude eest hiljem, kolmes osas. Nii saad jaotada oma ostusumma ja nautida pühi murevabalt. 

 

 

Jõulukingitused lastele: olenevalt vanusest tee parim valik!

 

Kui küsida lapselt, mida ta jõuludeks soovib, võib see osutuda mitmekümne lehekülje pikkuseks nimekirjaks. Kas ta ka päriselt kõiki neid asju vajab, on muidugi iseasi.

Üks on aga kindel – väikeste laste kingisooviks on ikka ja alati toredad mänguasjad!

Populaarseimad mänguasjad vastavalt lapse vanusele:

 

Tüdrukud vanuses 3-8 aastat: Baby Born, klassikaline Barbie nukk

Poisid vanuses 3-8 aastat: Playmobil automudel, LEGO meisterdamiskomplekt, Hot Wheels autod koos võidusõidurajaga.

Kui aga rääkida vanematest lastest, siis parim jõulukink neile on näiteks hariv ja meelelahutuslik lauamäng, suhtlemiseks mobiiltelefon või õppimiseks vajalik sülearvuti.

Valides jõuluvana kingikotti lauamängu, soovitame raha paigutada Monopoli mängu ostmisele. Seda mängu saab mängida kogu perega ühise laua taga. Kas pole mitte lõbus?

Karupoeg Puhhi poest leiad hea diiliga mänguasju igas vanuses lapsele. Seal saad tasuda oma ostude eest ka hiljem, ikka koos Modenaga!

 

Mõeldes meestele: tee talle kingitus, mis paneb liikuma!


Üldiselt iga meesterahvas harrastab mõnd spordiala või liikumisviisi, kasvõi väga kerget füüsilist tööd! Ja kui ta seda veel ei tee, siis kingitus selles vallas võib olla hea tõuge alustamiseks.

Suusatamine, kalal käimine, mägironimine, disc golf, matkamine, ujumine, jõusaali trenn, jalgrattasõit, rulluisutamine, tõukerattaga sõit või hoopiski rulatamine – pole vahet, milline ala see ka poleks, liikumine on hea tervisele ja tõstab eluiga! Miks mitte proovida uut spordiala või toetada mehe olemasolevat hobi? Visu Sport kauplusest leiad igaks spordialaks vajalikku varustust ja seda väga hea hinnaga. Just sealt leiadki parima kingituse mehele!

Ekstra soovitus: vägev spordikell on kingitus, mis püsib aastaid. Garmin Eesti valikust leiad jõulude eel hea diiliga spordikella, mis on aegumatult kaunis, kvaliteetne ja stiilne! Ideaalne täiendus spordivarustusele. 

 

Hooli vanavanematest – kingi neile tervist!

 

Vanaema & vanaisa kingitusega on lihtne! Kõige parem kink on tervis. Olgu selleks kvaliteetsed toidulisandid, vitamiinid, ravimid või hoopiski ilutooted – BENU apteegist saad mõistliku hinnaga soetada kõike vajalikku tervise toetuseks. Üks hea nipp on kombineerida kokku kingipakk, milles on midagi nii tervisele, heaolule kui ka ilule! Näiteks pista tervisepakki kollageeni, mis on hea nahale ja liigestele; Omega 3, mis on hea mälule; Redasin Forte, mis toetab südame tööd. Pole olemas vanavanemat, kellele selline kink südamesse ei poeks!

Kui ostled BENU apteegis, kasuta seal ka Modenat ja jaota ostusumma kolmeks osaks. Nii on mõnusam!

 

Aastavahetuseks ja jõulupidudeks valmis!


Jõuludel ja aastavahetuse pidustustel soovime me kõik tunda end kaunimast kaunimalt!

Tallinn Dolls valikust leiab iga naine just selle õige kleidi, millega särada ja kulgeda uude aastasse. Soeta iseendale või üllata lähedast, igale maitsele leidub miskit! Ka Tallinn Dolls poes on sul võimalik tasuda oma ostude eest hiljem, kasutades Modenat.

Idee: kui kleit on juba olemas, siis valige kaaslase või perega hoopiski sobivad Tallinn Dolls komplektid ja lisage peole lõbusat meeleolu!

Weekend Shoes sätib kogu pere peoks valmis. Sealt leiad nii lastele, meestele, naistele kui ka vanavanematele kõik vajaliku, et pidu nautida! Kingad, üleriided, akssessuaarid, brändiriided ja palju muud – mine kliki & proovi!

Aga need on lihtsalt meie väikesed soovitused sulle. Partnereid, kelle juures Modenaga tasuda on palju ja kui on mõni muu koht, kus meid veel ei ole, siis selleks kasuta FLEX ostukrediiti!

Kuni 4000€ kontole hetkega:

🌎 kiire & mugav taotlus
🌎 lepingutasu 0€, haldustasu 0€
🌎 kohene väljamakse
🌎 sina otsustad oma maksegraafiku

Vaata lähemalt SIIT!

Jaga postitust