Weekend Shoes asutaja Taavi Laeks: “Kliendi ostukogemus peab olema võimalikult mugav, kõik muu on teisejärguline!”

weekend.ee


Modena lansseeris juulis 2022 koostöös Eesti parimaks e-poeks valitud Weekend Shoes’iga erilahenduse “Click & Try”, mis võimaldab proovimiseks koju tellida kuni 5 toodet ja tasuda ainult nende asjade eest, mis köidavad sinu meelt, ning seda alles 30 päeva hiljem! Uudne teenus on sulle täiesti TASUTA ning kogu protsess on varasemast veelgi lihtsam ja kiirem – maksimaalselt 20 sekundit ja asu proovima. 

Nüüd, mil kliendid on uue lahenduse vägagi positiivselt omaks võtnud, avanes meil võimalus istuda maha ka Weekend Shoes asutaja Taavi Laeksiga. Uurisime lähemalt, kuidas sai alguse Weekend Shoes, kuidas on mõjutanud pandeemia kui ka muu olukord maailmas Weekend Shoes käekäiku ja milline on 2022. / 2023. aastal kliendi ostukäitumine.

2007. aastal asutasite Weekend Shoes’i. Tagasi vaadates sellele ajale, kui lihtne või raske oli sisuliselt majanduskriisi lävel sellise äriga algust teha?

Jah, juhtus väga keeruline aeg alustamiseks, aga tänu sellele pidime rohkem ajusid pingutama ja valima konkurentidest erineva tee, milleks valisime e-kaubanduse. Nägime selles kohe suurt tulevikku.

Mis on olnud siiani teie edu võti, olete ju ometigi juba mitmendat aastat järjest valitud Eesti parimaks e-poeks? 

Pingutame alati selle nimel, et kliendi jaoks oleks kogu ostukogemus alates toodete valikust kuni tasumiseni võimalikult kiire ja mugav, et klient jääks päriselt ka rahule. Kõik muu on teisejärguline.

Kuidas kirjeldaksite tänapäevast klienti, millised on tema ostuharjumused ja millega panustate kliendi ostukogemuse paremaks muutmisesse? 

Kliendil on kiire, teab mida tahab ja tal on palju huvitavamaidki asju teha, kui poodides sobivaid tooteid taga otsida. Soovime talle elu lihtsamaks teha.

Ja lõpetuseks, mis on isiklikult teie lemmik igapäeva toimetuste jalanõu?

Meeldivad jalga lükatavad jalanõud, millel ei pea paelu siduma nt Crocsi ja Birkenstocki sandaalid või Ecco vabaajajalatsid.

Leia ka endale uued lemmikud siit ning shoppa koos Modenaga: www.weekendshoes.ee 

Modena Click & Try teenus on nüüdsest saadaval kõikidele e-poodidele, kes soovivad samuti oma klientidele uudset võimalust pakkuda. Kui soovid ka enda e-poodi järgmisele tasandile viia, siis võta meiega ühendust ja kirjuta: richard@modena.ee

 
Jaga postitust